Президент Росії Володимир Путін під час свого відпочинку в Республіці Тива продемонстрував росіянам, що він така ж людина і теж втомився". Цим прийомом російський лідер має намір поправити рейтинг, що похитнувся.

Таку думку висловив колишній перший заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Степан Гавриш. Гавриш прокоментував відеокадри відпочинку російського лідера, на яких Путін подорожує по горах і виглядає втомленим, передає Обозреватель.

"В оточенні Путіна є серйозні проблеми, якщо показують таку слабкість президента, втому, задишку. Він ледве піднімає ногу..." – сказав Гавриш.

Колишній заступник голови РНБО нагадав, що нещодавно Путін здійснив поїздку в ЄС: "Він в Австрії непогано танцював з міністром закордонних справ, притоптував ногою і зовсім не був слабким. Мало того, він провів тригодинні складні переговори з Меркель".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Цими кадрами, можливо, Путін показує, що він така ж людина, як і ви, в звичайному одязі. Там високий підйом, камера неправильно показала цей схил, він досить крутий судячи з того, як лежить дерево. Він втомився і показує, що він звичайна людина, як і всі росіяни. Ця душевна картинка, що він "близький", повинна змінити ситуацію – у Путіна рейтинг 45% сьогодні, а був 80% ще недавно", - заявив Гавриш.

путін і шойгу

"Я думаю, що це такий правильний креативний хід, показати, що Путін втомився, він стомлений, йому потрібен відпочинок, і росіяни повинні його підтримати і пошкодувати – російська душа схильна до цього. Але очікувати, що Путін може піти через хворобу – передчасно…" – сказав він.

Нагадаємо, експерт розповів, як змусити Путіна сісти за стіл переговорів з Донбасу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", президент України Петро Порошенко обговорив з делегацією Конгресу США міжнародні зусилля для деокупації Криму і Донбасу, а також загрози проекту "Північний потік-2".

Також портал "Знай.иа" раніше писав про те, що лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко можливо не загинув під час вибуху 31 серпня у кав'ярні "Сепар" в Донецьку.