У понеділок, 3 вересня, в Запоріжжі затримали молоду дівчину, яку підозрюють у продажу жінок і неповнолітніх дівчат у сексуальне рабство за кордон. Про це повідомляє прес-служба Запорізької області.

Затримана є мешканкою Запоріжжя 2000 року народження. Імовірно, вона займалася вербуванням та переміщенням жінок і дівчат у сексуальне рабство за кордон. За ці дії вона отримувала гроші.

Співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, які пов'язані з торгівлею людьми, порушили кримінальне провадження.

Раніше в Одесі розкрили "масажний салон", в якому 33-річна жінка зводила дівчат з іноземними клієнтами для надання інтимні послуг. При цьому жінка шукала дівчат для роботи у своєму "масажному салоні" віком від 20 до 25 років за допомогою рекламних оголошень в інтернеті.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому за даними Міжнародної організації праці відомо, що 21 мільйон людей у всьому світі стали жертвами примусової праці. В Україні статус жертв торгівлі людьми тільки в 2018 році надали 122 особам. Дві українки відверто розповіли, як потрапили в рабство.

Українка Віра десять років тому потрапила в полон, але події того вечора жінка досі пам'ятає в найдрібніших подробицях. Після багатьох років психологічної реабілітації, вона погодилася розповісти свою історію.

Її з подругою по дорозі до магазину зловили двоє невідомих. Дівчат закрили в гаражі, наносили побої по всьому тілу і два роки змушували надавати сексуальні послуги.

Нагадаємо, жертви рабства: українки розповіли про найстрашніший досвід у своєму житті. Дві українки відверто розповіли, як потрапили в рабство.

Як повідомляв "Знай. ua",ормили раз на добу: українські заробітчани потрапили в рабство. У таку біду часто потрапляють працівники, які намагаються нелегально влаштуватися на роботу.

"Знай. ua" писав, чтпро хлопця врятувало диво: історія про двох роках рабства потрясла Україну. Степан розповів свою історію втечі попутникам по дорозі в українську столицю.