Екс-ватажок "ДНР" Олександр Бородай збирається захопити Київ терористами, а після зареєструвати там власну проросійську організацію, що складається з бойовиків.

Про це терорист замарив під час дискусії з українським політологом Василем Вакаровым в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Олександр Бородай

А почалося все з того, що Бородай зробив пафосну заяву про терористичне угруповання "Союз добровольців Донбасу", яке він очолює. Екс-ватажок "ДНР" сказав, що воно (угрупування) готове в будь-яку хвилину приєднатися до окупантів на сході. У відповідь на це Вакаров запитав у злочинця, де зареєстрована його "громадська організація" - в Україні або в Росії.

Після цих слів Бородай озвучив свою безглузду загрозу, а також не до місця з'єхидничав про невідомі йому правила української та російської мови.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Олександр Бородай

Що таке "в Україні" я не знаю. Ось російська мова є, на якій я розмовляю. І за правилами російської мови кажуть "на Україні". Ні, ми на Україні не зареєстровані. Але коли ми опинимося в Києві, то обов'язково, напевно, можемо пройти перереєстрацію Олександр Бородай

Нагадаємо, що Дмитро Трапезников, який після смерті вбитого ватажка терористичної організації "ДНР" Олександра Захарченко став його наступником, ще до початку російської агресії проти України в 2014 році готував Донбас для окупації його Росією.

Цю інформацію розповів координатор групи "Інформаційне опір" Юрій Карін, передають "ФАКТИ".

За словами координатора "Інформаційного опору", Трапезников є креатурою ФСБ і досконалої протилежністю спільникові Захарченко по кличці "Ташкент" — Олександру Тимофєєву.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у понеділок, 3 вересня, стало відомо, що Федеральна служба безпеки Російської Федерації буде розслідувати вбивство ватажка так званої республіки "ДНР" Олександра Захарченко.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченко могли усунути російські спецслужби або його оточення з-за грошей і розширеної сфери впливу, якої він хизувався.