В ЗМІ з'явилася інформація про те, що тяжка хвороба Йосипа Кобзона – це прокляття першої дружини музиканта, співачки Вероніки Круглової. Жінка прокляла його, коли була при смерті.

За непідтвердженими даними Круглова ледь не померла через крововтрату після аборту. Про це пише Starhit.
"майбутнє подружжя познайомилося в Ленінграді на одному з концертів. Проти шлюбу Круглової і Кобзона виступала мати співака.

Подейкували, що дружина завагітніла через рік після весілля, що призвело знаменитого артиста в жах. Музикант змусив жінку зробити аборт, який ледь не став причиною страшної трагедії – Круглова мало не померла через сильну кровотечу”, - пише видання.
Коли Круглова була присмерти, то сказала пророчі слова: "Бог покарає тебе за це. Він все бачить". Зараз співачці 78 років і вона переїхала в Америку. Про шлюб зі знаменитим музикантом жінка згадувати не любить, як і про той нещасливий день.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, відомий радянський і російський співак Йосип Кобзон, який помер 30 серпня, раніше заявив, що Донбас є його Батьківщиною і він не відмовиться від нього.
Раніше повідомлялося, що Кобзон ледь не забрав з собою Моїсеєва. На похороні Йосипа Кобзона стало погано російському співаку Борису Моїсеєву. Артист приїхав в зал Чайковського, поруч з ним були помічники: пересуватися самостійно було вкрай важко.
Припускають, що причина поганого самопочуття – перенесений інсульт, який серйозно підкосила здоров'я вже немолодого виконавця. Трохи пізніше Моїсеєв все ж знайшов у собі сили ходити самостійно, але зовсім ненадовго: співака повели під руки ще до закінчення прощальної церемонії. У соціальних мережах користувачі відзначають, що артист виглядає на фотографіях вкрай пригніченою і постарілим. Старий приятель Моїсеєва, продюсер Андрій Разін підтвердив, що артист сильно здав останнім часом.
Нагадаємо, витівка Пугачової на похоронах Кобзона змусила соцмережі гудіти.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що харківські активісти організували акцію в день похорону Йосипа Кобзона.
Також "Знай.uа" писав, що український журналіст розповів про стосунки з Кобзоном.