Напередодні у Донецьку відбувся похорон охоронця Олександра Захарченка В’ячеслава Доценка з позивним "Слов’ян", який разом з лідером бойовиків загинув внаслідок вибуху у центрі Донецька.

Відповідне відео з’явилося у мережі.

Захід відбувся на наступний день після похорону Захарченка

На кадрах видно, що похоронну процесію супроводжують десятки людей, зокрема і бойовики. Також є присутніми люди у цивільному.

ЗМІ припускають, що захід також відвідав поранений під час вищезазначеного вибуху так званий "віце-прем’єр" "ДНР" Олександр Тимофєєв з позивним "Ташкент".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

До слова, Доценка поховали з військовими почестями. На той світ бойовика проводили як цивільні, так і його колеги-бандити.

Разом з тим варто відзначити, що у понеділок, 3 вересня, стало відомо, що Федеральна служба безпеки Російської Федерації буде розслідувати вбивство ватажка так званої республіки "ДНР" Олександра Захарченка.

Так, російські силовики вже направили в окупований путінськими бойовиками Донецьк своїх співробітників.

"Фахівці там вже працюють", - повідомив у РосЗМІ керівник служби оперативної інформації та міжнародних зв'язків ФСБ РФ Сергій Бесіда.

Як стверджує Бесіда, до вбивства Захарченка нібито причетні українські спецслужби.

"Причетність, звичайно, українських спецслужб до цього… ми думаємо, що це безперечно так", - упевнений він.

Раніше повідомлялося, що в ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченка є підозрілий збіг із вбивствами командирів бойовиків "Гіві" і "Мотороли".

Зараз користувачі мережі бурхливо обговорюють особу Гремма Філліпса - журналіста-пособника терористів, що тісно контактував з усіма загиблими. Зазначимо, що британський журналіст Грем Філліпс славиться своєю підтримкою терористів "ЛДНР" і політики Путіна на Донбасі.

Крім того, в мережі з'явилися нові фото з місця ліквідації Захарченка. На них можна побачити повністю зруйновану фронтальну стіну кафе "Сепар", дах якого не падає тільки завдяки уцілілим колонам, але сама будівля сильно нахилилася. Майданчик перед закладом закидана камінням.Місце нападу досі охороняється як "міліціонерами", так і озброєними бойовиками – їх у останків "Сепара" чимало.

Яка насправді мета вбивства Захарченка - Секретні матеріали

Нагадаємо, підозріла деталь на похоронах Захарченка викликала масу питань.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явилися перші кадри з поховання Захарченка.

Також "Знай.ua" писав, що бойовик розповів, як вбили Захарченка.