Українська армія провела тренувальні навчання, в рамках яких відпрацювала авіаудари по десанту в Приазов'ї.

За наявною інформацією, до навчань залучили винищувальну та транспортну авіацію Повітряних сил, підрозділи зенітно-ракетних сил і розвідки ВСУ. Про це поінформувала прес-служба штабу ООС.

Відомо, що в рамках навчань сили відпрацювали основи радіолокаційної розвідки, прориви протиповітряної оборони противника.

Крім цього, були відпрацьовані авіаудари по надводним і морським цілям. Військовослужбовці перехоплювали і знищували ворожу авіацію, яка може бути задіяна країною-агресором.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

За інформацією штабу ООС, до навчань було залучено авіація з основних і тактичних аеродромів, які знаходяться в районі Азовського моря.

Крім цього, була перевірена готовність радіотехнічних військ і відпрацьовані тактичні прийоми штурмової та винищувальної авіації з ворожого десанту, який за легендою висадився на українському узбережжі.

Раніше ми повідомляли про те, що одіозного ватажка "ДНР" Олександра Захарченко вбили вибуховим пристроєм, який було закладено не в люстру, а в вивіску над входом у кафе "Сепар", на якій був зображений Чебурашка в камуфляжі.

У повідомленні говориться, що безоболонковий вибуховий пристрій було встановлено не всередині будівлі, а зовні – над вивіскою.

Швидше за все, зловмисники мали багато часу для монтажу складного спрямованого безоболонкового вибухового пристрою, знали коли і де з'явиться Захарченко і привели заряд в дію в режимі реального часу.

Також ми писали про те, що у так званої донецької "народній республіці" оголосили в розшук двох чоловіків: саме їх підозрюють у вбивстві ватажка бойовиків Олександра Захарченко, який загинув у результаті вибуху 31 серпня в центрі Донецька.

Нагадаємо, "вбивць" Захарченко показали в мережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", одіозного ватажка "ДНР" Олександра Захарченко вбили вибуховим пристроєм, який було закладено не в люстру, а в вивіску над входом у кафе "Сепар".

Також портал "Знай.uа" раніше повідомляв про те, що скандальний наступник Насірова подав у відставку.