Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув по-справжньому його смерть не була інсценізована.

Про це заявив заступник міністра України з питань окупованих територій Георгій Тука, передає OBOZREVATEL.

"Я не належу до тих, хто вважає це інсценуванням. Я не бачу причин для цього, навіщо?" Георгій Тук

Чиновник не здивувався інформації про те, що представників ОБСЄ не пустили на місце злочину, і тому, що вони не бачили тіла терориста і його охоронця.

"Коли відбуваються подібні події, то далеко не всіх допускають до місця скоєння злочину. Згадаймо вибух в якому загинув Павло Шеремет, туди всіх також не допускали, це абсолютно нормальна практика кримінальних розслідувань" Георгій Тук

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд
Показати ще

Похорон Захарченка
Похорон Захарченка

Нагадаємо, що бойовики, чиї фотографії були опубліковані раніше, жодним чином не причетні до ліквідації ватажків терористів самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченко.

У повідомленні також йдеться, що "МВС ДНР" дякує громадян за надану інформацію. "Причетність до інциденту осіб, наданих на фото, не підтверджена".

Наскільки відомо, раніше на сепаратистському ресурсі так званого "МВС ДНР" була розміщена інформація про розшук осіб, які перебували 31 серпня кафе "Сепар" і, можливо, володіють відомостями про деталі вибуху, в результаті якого загинув ватажок "ДНР" Захарченко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на переговорах підгруп Тристоронньої контактної групи в Мінську українська делегація відмовилися вшанувати хвилиною мовчання загиблого ватажка т. н. "ДНР" Олександра Захарченко, а замість цього сказали "Слава Україні, Героям слава".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у так званій донецькій "народній республіці" оголосили в розшук двох чоловіків: саме їх підозрюють у вбивстві ватажка бойовиків Олександра Захарченко, який загинув у результаті вибуху 31 серпня в центрі Донецька.