Путін відмовився від росіян в українських в'язницях


Під час переговорів у Мінську росіяни продемонстрували повне ігнорування виконання своїх зобов'язань, заблокувавши процес обміну заручниками. Москва також відмовилася надати свого експерта для створення механізму з пошуку зниклих без вісті. Мінські переговори не можуть змусити Росію залишити окупований Донбас і діяти у правовому форматі. До переговорів потрібно залучати нові потужні країни.


Тиск на свободу слова: викрито "чорний список" ГПУ

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Наталія Седлецька - не єдиний журналіст, щодо якого прокуратура отримала дозвіл суду на розкриття трафіка. Такий самий дозвіл отримано на телефонний трафік Христини Бердинських. Про це повідомила народний депутат Ольга Червакова у Facebook. Вона розповіла, що разом з іншими нардепами зустрілась із Юрєм Луценком щодо ситуації із наданням доступу до інформації з телефонів журналістів. У цій зустрічі крім неї взяли також участь Вікторія Сюмар, Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Олена Сотник, Олексій Рябчин.


Дивіться: Наталя Седлецька, інтерв'ю


Єдина помісна церква в Україні


Єдина помісна церква в Україні буде створена до кінця 2018 року, а ті церкви, що не приєднаються до неї, повинні будуть називатися "Російська православна церква в Україні".


На Донбасі винесли вирок збоченцю: подробиці


На Донеччині засудили 33-річного рецидивіста, який зґвалтував і вбив 6-річну Аліну Васютіну. Під час досудового розслідування спливли шокуючі подробиці вбивства. Підсудний розповів, що зустрів на вулиці дівчинку і запропонував їй піти до нього додому подивитися мультфільми. Дитина погодилася.


Затримання українців за кордоном


Шість громадян України у Греції отримали різні терміни ув'язнення за звинуваченнями у перевезення біженців із країн Близького Сходу.

Вирок по 18 місяців ув’язнення отримали двоє українців, які працювали на прогулянкових суднах в Туреччині. Ще четверо потрапили за ґрати на максимальні терміни. Адвокат, якого найняла сім’я одного із затриманих, Дімітріус Кауніс розповів, що згідно з грецькими законами українці отримують 10-15 років в’язниці за кожного біженця на борту.


Що приховує Росія після ліквідації Захарченка?


Російська сторона на переговорах в Мінську відмовляється говорити про те, чи відправляла вона на окуповані території Донбасу слідчих. Україна вимагала відреагувати на повідомлення у ЗМІ про те, що Росія направила працівників ФСБ розслідувати вбивство ватажка бойовиків Олександра Захарченко.
У свою чергу, Геращенко додала: "Росіяни категорично відмовилися надати ОБСЄ та Україні будь-яку інформацію про ці свої слідчих групах".


Дивіться: ліквідація Захарченка: бойовики знайшли "американський слід"