В Одесі побили журналістку металевою трубою під час зйомки незаконної забудови. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.

"Пригода сталася на вулиці Некрасова, неподалік Одеського художнього училища ім. Грекова. Журналіст-фрілансер Олена Балаба приїхала на місце подій після дзвінка місцевих жителів, які повідомили про незаконне будівництво, яке ведуть у їхньому дворі, і ймовірно захоплення території училища. Коли журналістка почала зйомку, на неї накинулася одна з причетних до забудови Марія Огнєва і почала бити шматком металевої труби.

Потім схопила фотоапарат і стала душити мене шнурком, на якому він тримався, - розповідає в коментарі НСЖУ деталі нападу Олена. - Мене виручили мешканці цього будинку, які телефонували і запрошували підготувати матеріал. Нападниця, яка також живе в цьому дворі, побила, крім мене, ще кількох своїх сусідів", - йдеться в пості Сернея Томіленко.

За словами голови НСЖУ, після події журналістка змушена була звернутися в лікарню. Зараз вона відчуває постійні головні болі.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Прокидаюся вранці з мігренню, вживаю знеболювальне і йду на роботу. Такого раніше ніколи не було. Змушена по рекомендації невропатолога пройти курс лікування", - цитує постраждалу журналістку Сергій Томіленко.

Як повідомляється, напад стався ще 31 серпня. Лікарі діагностували у Олени Балаби легкі тілесні ушкодження. Після звернення журналістки в поліцію відкрито кримінальне провадження за статтею 345-1 КК "Погроза або насильство стосовно журналіста". Крім представниці ЗМІ написали заяви в поліцію і інші потерпілі.

Нагадаємо, Москві побили бронзову призерку фіналу юніорської серії Гран-прі з фігурного катання Софію Поліщук.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у одному з дитячих притулків Одеси 16-річний підліток ґвалтував і бив дітей протягом декількох місяців.

Також Знай.ua писав, мати в мережі запостила відео з побиттям дочки.