Austrian Airlines розширить свою присутність на маршруті Київ-Відень у зимовому сезоні навігації 2018/2019, який розпочнеться 28 жовтня. Авіакомпанія має намір виконувати між столицями України та Австрії до 16 рейсів на тиждень, у той час як зараз авіаперевізник літає 13 разів в тиждень. Порівняно з минулим зимовим сезоном 2017/2018, в цьому зимовому сезоні число польотів буде збільшено на п'ять у тиждень.

Опублікований розклад передбачає, що в деякі дні Austrian Airlines буде літати на лінії Київ-Відень по три рази в день. Збільшення числа рейсів до Києва відбудеться на тлі стратегії авіакомпанії за значного розширення присутності в Європі.

В зимовому сезоні 2018/2019 Austrian Airlines має намір додати понад 40 рейсів на тиждень у 14 міст Європи, серед яких крім Києва значаться Берлін, Дюссельдорф, Гамбург, Копенгаген, Афіни, Салоніки, Краків, Кошице, Будапешт, Белград, Сараєво. Крім цього, порівняно з минулим зимовим сезоном Austrian Airlines збільшить кількість польотів в Нью-Йорк, Чикаго і Торонто, що дозволить поліпшити стикування на рейси в Північну Америку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ryanair "побалує українців додатковими рейсами з Польщі. Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair в 2019 році розширить мережу польотів з Польщі в Україну. Зокрема, з'являться нові рейси з Варшави, Вроцлава, Гданська, Кракова, Познані та Бидгощі.

Зокрема, в 2019 році слід очікувати запуску рейсів до Києва з Варшави (Модлін), Бидгоща, Гданська, Кракова, Познані та Вроцлава. Також з Кракова і Варшави (Модлін) можна буде полетіти в український Львів. Всього компанія запустить 17 нових рейсів з Польщі в наступному році. До того ж буде розширено і флот: по одному новому літаку буде базуватися у Варшаві і Кракові.

Нагадаємо, після Ryanair в Україну злетяться ще дві авіакомпанії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що рейси з України в Дубай стануть щоденними.

Також портал "Знай.uа" писав, що кияни влаштували бунт проти "Жулян".