ФСБ РФ повідомила, що українські спецслужби найняли бойовика ІД для вбивства одного з ватажків "ДНР".
У Службі безпеки України спростували зв'язок українських спецслужб з бойовиками угруповання "Ісламська держава".

олена гітлянська сбу

Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"СБУ спростувала інформацію про зв'язки українських спецслужб із представниками "Ісламської держави", яку поширила ФСБ РФ. Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська назвала повідомлення черговим фейком", – йдеться у повідомленні.

Раніше в російській ФСБ заявили, що 9 вересня на території Смоленської області затримали Меджіда Магомедова 1988 року народження, який нібито є членом терористичної організації "Ісламська держава". У російському відомстві повідомляли, що Магомедов за завданням Служби безпеки України та керівників "Правого сектору" "планував убивство одного з "командирів ДНР".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


Нагадаємо, у Росії ФСБ затримала учасника терористичної організації "Ісламська держава", який нібито працював на Службу безпеки України.
Цю інформацію повідомили російські ЗМІ, посилаючись на Центр громадських зв'язків ФСБ.

ФСБ

У повідомленні говориться, що в РФ був затриманий уродженець Дагестану Меджид Магомедов, який назвався членом ІД. На допиті він розповів, що нібито українські спецслужби забезпечують терористів інформацією і зброєю.

ФСБ


За словами затриманого, він їздив до України щоб зустрічатися з емісарами ІД, які звели його з представниками СБУ.

"Магомедов отримав від співробітників українських спецслужб завдання по ліквідації командира одного з підрозділів збройних сил ДНР, що живе в Смоленській області" йдеться в повідомленні


Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-заступник Гіркіна "Стрєлкова", російський військовий Сергій Дубинський "Хмурий" налякав жителів Донецька новиною про повернення до так званої "ДНР".
Про це стало відомо завдяки повідомленням пособника терористів Жучковського.

сепаратисти

"Похмурий планує повернення (або поки просто візит) в Донецьк", - йдеться в повідомленні.
Журналісти нагадали, що позивний "Хмурий" належить Сергію Дубинскому.


Також Знай.ua писав про те, що ліквідованому в Донецьку ватажкові т. н. "ДНР" Олександру Захарченку і його охоронцю В'ячеславу Доценко встановили пам'ятний камінь, от тільки правопис підвів.