Ліквідованому в Донецьку ватажкові т. н. "ДНР" Олександру Захарченку і його охоронцю В'ячеславу Доценко встановили пам'ятний камінь, от тільки правопис підвів. Про це написав у Twitter лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, якого російські ЗМІ називають "Доктор Смерть". Він вказав на слово "загинув" на написі, пояснивши, як повинно бути правильно.

"У Донецьку на місці "утилізації" Захарченка та Доценка урочисто поставлений "пам'ятний камінь" з помилкою. За правилами – має бути "загинули". Адже дохлих особин все-таки дві. Чи мається на увазі, що орк – і людиною не був, навіть для своїх?", – написав Чернов.

Як відомо, у п'ятницю ввечері, 31 серпня, у Донецьку в одному з кафе пролунав потужний вибух, в результаті якого був убитий Захарченко. Як повідомляли підконтрольні бойовикам ЗМІ, постраждали 11 людей від вибуху, а крім Захарченко загинула ще одна людина: особистий охоронець ватажка бойовиків – 44 річний житель Донецька В'ячеслав Доценко (позивний "Слов'ян").

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також стало відомо з повідомлень жителів окупованих територій, що напередодні його вбивства в "ДНР" були помічені підозрілі люди. Волонтер Юрій Мисягін розповів про "спецназ РФ" на кордоні і дивні автомобілі представницького класу, які виїхали в РФ без перевірки на КПП, що є нонсенсом.

Раніше повідомлялося, що Поклонська порвала заявою про загибель Захарченка. В мережі висміяли промову колишнього "прокурора" тимчасово окупованого Криму Наталії Поклонської, в якій вона заявила, що ліквідований глава "ДРН" Олександр Захарченко є "героєм російської Донбасу". Ролик зі зверненням Поклонської в Twitter поділився користувач з ніком "Пет Люра".

"У Наташі така цікава манера розмовляти, ніби вона відтворює текст, який їй нашіптують таргани", "В дурдомі дірка в паркані", "Он як! Злодюга-аферист - герой Росії! Яка країна, такі і херої!" - пишуть інтернет-користувачі.

Нагадаємо, російський політолог назвав замовника вбивства Захарченка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що YouTube помстився Захарченку за українців у день його похорону.

Також портал "Знай.uа" писав, що після вбивства Захарченка окупований Донецьк захлиснули масові затримання.