В Краснокутському районі Харківської області чоловік 1996 року народження облив себе горючою рідиною і підпалив. Про це передає NewsRoom з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Інцидент стався в неділю, 9 вересня. В опіковий центр харківської невідкладної допомоги привезли жителя села Комарівка, що знаходився без свідомості. Медики діагностували у пацієнта опіки I-III ступеня та алкогольне сп'яніння. Як наслідок з'ясували правоохоронні органи, після смерті батька молодий чоловік переживав важкий період, сильно пив і неодноразово намагався покінчити з собою.

У 04:00 він облився солярою і підпалив себе у власному будинку. Для з'ясування всіх подробиць інциденту слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 121 КК України "нанесення тяжких тілесних ушкоджень".

Раніше повідомлялося, що страшний злочин, який стався у Дніпровському районі, поставив на вуха весь Київ: молодий хлопець, житель Вишневого, вбив чоловіка і ховався в його квартирі під диваном.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління столичної Національної поліції.

Так, до чергової частини звернулися мешканці будинку, коли в під'їзді з'явився страшний запах і разом з тим люди згадали, що не бачили свого сусіда вже кілька днів, і до нього неможливо ні достукатися, ні додзвонитися.

Рятувальники за допомогою пожежної драбини потрапили у квартиру. В кімнатах панував безлад, а господар оселі лежав бездиханний і прикритий простирадлом.

"При огляді місця події поліцейські виявили хлопця, який переховувався під диваном. Його відразу затримали, оскільки він надав свідчення, що скоїв вбивство господаря квартири. Це - 22-річний молодий чоловік, він кілька місяців жив у потерпілого, який працював охоронцем в ювелірному магазині, і повинен був допомогти з працевлаштуванням підозрюваному. Встановлено також, що затриманий кілька днів жив у квартирі з трупом, користувався речами вбитого, виходив в магазин за спиртним і продуктами", - розповів глава отделеления Андрій Крищенко.

Нагадаємо, на Миколаївщині пенсіонер відкрив стрілянину по дітях посеред білого дня.

Раніше Знай.ua повідомляв, в українській столиці в Голосіївському районі один із хостелів виявився місцем дикого жаху. У приміщенні невеликий готелі виявлений труп чоловіка.

Також Знай.ua писав, у столиці неадекват накинувся на натовп з ножем, четверо у критичному стані.