Колишній ватажок бойовиків так званої «ДНР» Ігор Стрелков (Гіркін) висловив своє обурення з приводу війни в Донбасі, анексії Криму і призначення Дениса Пушилина на посаду нового ватажка бойовиків так званої ДНР
Одкровення Стрєлкова опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов.
«26 квітня 2014 року до мене в Слов'янськ прибув непоказний губастый і весь якийсь «пухкий» персонаж з бігаючими очима і передав наодинці деяку «рекомендацію», згідно якої я повинен був знятися з ним без маски перед камерами. На той момент я був ошелешений — оскільки «зняття балаклави» (вихід з ролі по-суті анонімного «спеца з Росії») — означав повну зміну первісного задуму операції, при якій я — як і в Криму — повинен був зробити свою (дуже непросту і небезпечну) справу в тіні і зникнути, поступившись місцем «місцевим лідеру», — цитує бойовика журналіст.

Користувачі не змогли не відзначити балакучість Гиркина і вельми іронічно прокоментували пост.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що черговий ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилин заступив на пост тільки 7 вересня, а громадськість вже його ховає.
В мережі роблять ставки на те, як буде усунутий Кремлем новий "лідер". Соцмережі здригнулися, обговорюючи, як довго триватиме "кар'єрний зліт" глави окупантів Донбасу, а деякі навіть малюють карикатури, що описують його майбутню ліквідацію. І поки сам Пушилин репетирує промови, відправляє у відставку старих і ставить біля керма нових поплічників.

Нагадаємо, що колишній так званий "віце-прем'єр" і одночасно "міністр доходів і зборів" окупаційної адміністрації Донецької області Олександр Тимофєєв, більш відомий під прізвиськом "Ташкент", втік з Донецька в Росії.


Як повідомляв раніше "Знай.uа", що в мережі показали відкритий труну Захарченко.


Також писав "Знай.uа", що путінська щур насмішила черговою казкою про українських диверсантів.