У центрі окупованого терористами Донецька проїхалася величезна колона військової техніки.

Ця інформація стала відома після того, як канал WarDoc на Youtube опублікував відповідний ролик.

Очевидці руху бронетранспортерів зняли "дійство" на відео. Як наголошується, в колоні знаходилося до 20 одиниць бронетехніки.

Варто підкреслити, що для так званої "народної міліції" ДНР це вкрай не типові маневри, які, швидше за все, пов'язані з загостреною в останні тижні обстановкою на території, підконтрольній бойовикам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що у понеділок, 10 вересня, на Донбасі терористи 24 рази відкривали вогонь по українським захисникам. Три рази використовували заборонену Мінськими домовленостями озброєння.

Під час обстрілу загинув один український захисник, ще один отримав поранення. Як повідомляє українська розвідки, за останню добу українським воякам вдалося ліквідувати двох терористів, ще чотирьох було поранено.

Сьогодні, 11 вересня з опівночі до семи ранку, бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Кам'янки і Широкиного. В результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", бойовики самопроголошеної «ДНР» не йдуть на контакт з українською стороною, а постраждает від цього цивільне населення по обидві лінії фронту.
Куц повідомив, що 10 вересня провів зустріч зі спецпредставником голови ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи Мартіном Сайдик.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що керівництво Франції виступило проти підготовлюваних "виборів" на території самоназванных "ДНР" і "ЛНР". Про це заявив офіційний представник МЗС Франції Аньєс фон дер Мюль в ході сьогоднішнього брифінгу.