У 2014 році Кремль мав усі можливості для того, щоб іти маршем на Київ, проте можливі міжнародні наслідки утримали президента РФ Володимира Путіна від цього кроку, передає "Апостроф".

тимчук


Про це розповів нардеп Дмитро Тимчук під час інтерв’ю.
За словами політика, якби глава Кремля знав, що наслідків не буде, то він би безпосередньо атакував Україну відразу після Майдану.

"Якби Путін розумів, що ризиків ніяких і Росія себе всім повністю може забезпечити, він би вторгся в Україну ще в 2014 році на тлі тієї постмайданної дезорієнтації. Ви пам'ятаєте, що було, коли силовики фактично не діяли, він би міг вільно дійти до Києва. Він би це і зробив, просто розумів, що рано чи пізно будуть наслідки, які для Росії будуть, м'яко кажучи, не дуже приємними ", - висловив думку нардеп.

революція гідності

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще


Нагадаємо, на Далекому Сході Росії почалися військові маневри "Схід-2018". Вони стануть наймасштабнішими за всю історію сучасної Росії.


Цю інформацію повідомляє департамент інформації та масових комунікацій російського Міноборони.

"На Далекому Сході Росії стартували маневри військ "Схід-2018", - Міноборони.


У повідомленні говориться, що маневри пройдуть з 11 по 17 вересня на Далекому Сході Росії і в сусідніх акваторіях Тихого океану. Керівником навчань стане міністр оборони Росії Сергій Шойга.


Як повідомляв раніше Знай.ua, сполучені штати Америки і Європейський союз озвучили спільні вимоги звільнити незаконно утримуваних українських політв'язнів і приступити до реалізації Мінських домовленостей.

путин


Відповідну заяву зробили голови делегацій ЄС та США під час виступів на церемонії відкриття двотижневої наради ОБСЄ у Варшаві.


Також Знай.ua писав про те, що в неділю, 9 вересня, у багатьох російських містах пройшли мітинги проти підвищення пенсійного віку, які були організовані опозиціонером Олексієм Навальним.