Під час кривавих подій на Донбасі, бойовики вкотре спрямували вогонь у бік українських позицій. В результаті загинув молодший сержант морської піхоти Сергій Платонов (позивний "Ганс").

Про трагедію, яка сталась на сході країни, 10 вересня повідомив прес-центр ВМС ЗС України в Facebook.

За словами представника ВМС, кривавий обстріл стався близько 18.00 години.

"Під час провокаційного щільного вогню противника по позиціях наших побратимів, загинув молодший сержант Платонов Сергій Вікторович. Захищаючи свій народ, свою землю, свій будинок, свою свободу і нашу спільну Незалежність – заплатив своїм життям ....", – повідомили в 36- ій окремій бригаді морської піхоти.

Сергій Платонов

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Командування і весь особовий склад щиро співчуває рідним та близьким загиблого бійця:

"Світла пам'ять тобі, воїне. Ти з нами, але з8під неба ... Спочивай з Богом брат-морпіх".

Сергію Платонову було всього 38 років.

Прес-служба

Бої на Донбасі. З чого все почалося?

Додамо, що екс-боєць "ЛДНР" Олександр Агафонов зважився розповісти, хто в 2014 році віддавав накази обстрілювати Донбас.

Бойовик з позивним "Лис" заявив, що ініціатива надходила особисто від Плотницького до батальйону "Зоря". Саме цей батальйон проводив мінометні обстріли.

Агафонов стверджує, що ДРГ, які вели обстріл, були внутрішніми, а не зовнішніми.

Дивіться: Ліквідація Захарченка на Донбасі

Нагадаємо, 11 вересня, у мережі з’явилась інформація про криваву перестрілку під Харковом. Натовп невідомих без пояснення причин відкрив вогонь по людях і забарикадувався на території фермерського підприємства.

Як повідомляв Знай.ua, у місті Нова Одеса (Миколаївська область) чоловік поранив трьох дітей із саморобного пристрою для стрільби. В результаті пострілу були травмовані 12-річний хлопчик і дві дівчинки віком 9-ти і 5-ти років. Також травмувався і сам нападник. Усіх потерпілих негайно госпіталізували.

Також Знай.ua писав, що в мережі показали відкритий труну Захарченко. Нагадаємо, що похорон бойовика відбулися на кладовищі "Донецьке море".