Екс-боєць "ЛДНР" Олександр Агафонов зважився розповісти, хто в 2014 році віддавав накази обстрілювати Донбас.

Екс-бойовик "ЛДНР" з позивним "Лис" заявив, що ініціатива надходила особисто від Плотницького до батальйону "Зоря". Саме цей батальйон проводив мінометні обстріли.

Агафонов стверджує, що ДРГ, які вели обстріл, були внутрішніми, а не зовнішніми.

Лис повідомив, що володіє даними, з яких відомо, що в 2014 році він брав участь у затриманні членів формування "Зоря" спільно зі співробітниками МВС Луганська. Однак їх майже відразу ж після затримання відпустили.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Агафонов схильний пов'язувати це з їх безпосереднім підпорядкуванням Плотницькому. Лис переконаний, що саме він подбав про своїх людей.

Раніше повідомлялося, що екс-ватажок так званої луганської "народної республіки" Ігор Плотницький, про який після скинення з "трону" нічого не було відомо, несподівано об'явився в кафе в центрі міста.

Так, російський журналіст Сергій Білоус, який спеціалізується на новинах з окупованих територій, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фото живого і дуже навіть здорового Плотницького, який прийшов пообідати в один з московських закладів.

"Знайома нещодавно в Москві побачила людину, що дуже була схожа на підписанта Мінських угод — Плотницького. Зробила фото крадькома. 3 вересня заклад "Те та се" на "Смоленської", - пише Білоус у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, грізна шавка Гиркина повертається в "ДНР". Нагадаємо, що позивний "Похмурий" належить Сергію Дубинскому.

Як повідомляв "Знай. ua", в мережі показали відкритий труну Захарченко. Нагадаємо, що похорон бойовика відбулися на кладовищі "Донецьке море".

"Знай. ua" писав, що таємничо зниклого Теслярської раптово засікли в столиці: фото. Екс-ватажок "ЛНР", виявляється, живий і цілком собі здоровий.