Нахабство туроператора Join Up продовжує шокувати і дивувати.

Так, обурена клієнтка Ірина Нікіфорова на своїй сторінці в Facebook повідомила про те, що туроператор в черговий раз підставив українців і не надав їм належний сервіс.

А Join Up все нипочем! Только что по той же схеме привезли автобус туристов из Украины. Хорошо, что мы проявили...

Posted by Irina Nikiforova on Tuesday, 11 September 2018

До слова, у міжнародному аеропорту "Бориспіль" пасажири не можуть полетіти до Бапрселони. Літаків немає, коли здійснять рейс, ніхто не повідомляє.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Про це інформує ТСН.

аеропорт

Пасажирам чартерного рейсу №5301 Київ-Барселона авіакомпанії Yanair повідомили, що їхній виліт затримується на 16 годин.

аеропорт

Так за словами пасажирів, приїхавши до аеропорту, вони зіткнулись з масою проблем. Схоже, літній сценарій знову повторюється.

аеропорт

"Виліт був запланований на 12 ночі, а перенесений на 4 дні. У нас пропадає цілий день, адже тільки ввечері він прилетить. На рейс вимушені чекати близько 150 пасажирів — цілий Boeing. І це вже не вперше: у липні таке відбувалося, у серпні Yanair також у Барселону не вилітав, але 16-годинна затримка вперше", — розповів один із пасажирів.

Пасажир також зазначив, що жодної інформпації ані в аеропорту, ані у туроператора дізнатися не вдалося.

Також проблеми виникли і з рейсами до Тель-Авіву та Хургади.

розклад рейсів

"Увечері телефонували туроператору JoinUP, там сказали, що нічого не відомо, просили телефонувати вдень. В авіакомпанії ніхто не бере трубку", — зазначив співрозмовник.

Керівництво аеропорту пообіцяло надати пояснення найближчим часом.

Нагадаємо, у вівторок, 11 вересня, стало відомо, що популярна естонська авіакомпанія Nordica вже в цьому місяці припинить польоти з Таллінна в київський аеропорт імені Ігоря Сікорського. Про це повідомляє avianews.com.

Як повідомляв Znaj.ua, у терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль" знову застрягли туристи. Всі вони очікують рейсу в турецький Бодрум, який було перенесено на добу.

Також Znaj.ua писав про те, що компанія JoinUp підвела українців, туристи не можуть повернутися додому з відпочинку Туреччини.