У Криму назріває екологічна катастрофа, люди в паніці та не розуміють, що відбувається.

Про це написав на сторінці в Twitter користувач під ніком "Кримський бандерівець".

"У ці хвилини Армянськ і околиці накрило сірчаною кислотою. Люди пишуть, що ніби опинилися в газовій камері. Почалася паніка, тому що скоро в цю душогубку окупанти привезуть дітей", - пише автор посту.

Скріншот/Twitter

Пізніше на сторінці опублікували документ, в якому зазначили, що спеціалісти проводили моніторинг та аналіз повітря і дійсно виявили підвищений рівень деяких шкідливих речовин, зокрема перевищували допустиму норму діоксид сірки та оксид вуглецю, а також виявили наявність деяких кислот.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Додамо, раніше керівник Херсонської області Андрій Гордєєв заявив, що основноюпричиною хімічної катастрофи в Криму стала техногенна аварія на заводі "Титанові інвестиції".

Небезпека

Дивіться: НаХерсонщині зафіксували отруйні речовини у повітрі

Нагадаємо, хімічні викиди на кримському заводі "Тiтан" не призводять до розвитку небезпечних захворювань. Підвищена концентрація цих хімічних речовин негативно позначається на слизової оболонки організмі. Особливу небезпеку ангідрид представляє для людей з діагнозом акне.

Як повідомляв Знай.ua, кримський завод "Титан", власником якого є український олігарх Дмитро Фірташ, зобов'яжуть виплатити в бюджет РФ більш 230 млн рублів за негативний вплив на навколишнє середовище.

Також Знай.ua писав, партія "Оппоблок" зажадала відставки Клімкіна після його заяви про те, що Україна ніколи не буде підписувати контракт на поставку води в окупований Крим, де буде зазначатися приналежність півострова РФ.