Хімічні викиди на кримському заводі "Тiтан" не призводять до розвитку небезпечних захворювань.

Про це повідомив у ході брифінгу заступник гендиректора центру громадського здоров'я МОЗ Роман Родін, передає LIGA.net.

Підвищена концентрація цих хімічних речовин негативно позначається на слизової оболонки організмі. Особливу небезпеку ангідрид представляє для людей з діагнозом акне.

При виявленні щільною концетрации речовини необхідно загерметизувати приміщення. На вулиці слід уникати низин, так як це відмінне місце для скупчення газу. Після вулиці рекомендується прийом душу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Носіння марлевих пов'язках, попередньо змочених у содовому розчині, запобігає отруєння хімічними речовинами. Отримана суміш нейтралізує дію ангідриду.

У разі подразнення слизової оболонки, слід звернутися до медичних фахівців.

Сірчистий ангідрид — це безбарвний газ з різким характерним запахом. При звичайному тиску твердне при температурі -75,4°С, зріджується при -10,1°С в безбарвну рідину, яка важче води. Добре розчиняється у воді, при цьому утворюється сірчиста кислота, а також у спиртах, ефірі, бензолі. Негорючий, вибухонебезпечний.

Нагадаємо,російське військово-політичне керівництво збільшує кількість військ ЗС РФ поблизу кордонів з Україною.

Також наголошується, що в місці постійного табору вже розгортаються спеціальні загони з числа кадрових російських військових для забезпечення та посилення передових позицій і з'єднань.

Як повідомляв портал "Знай.uа" поблизу Ялти на території анексованого Росією Криму в Чорному морі стався землетрус магнітудою 3,9.

Епіцентр землетрусу проходив в морі навпроти Коктебеля. Пік впливу землетрусу 9 вересня зачепив Анапи, Новоросійська, Ялту і Керч, - як відзначають сейсмологи.

Також Знай.uа" писав, що в окупованому путінськими бойовиками Криму в місті Ялта 6 вересня пройшла сильна злива. В результаті розгулу страшної стихії частина міста опинилася під водою.