У Росії, за декілька десятків кілометрів від Санкт-Петербурга, у 140-тисячному райцентрі Колпіно, виявлено масове похованнями російських найманців, які брали участь у збройній агресії РФ проти України на Донбасі, а також воювали на стороні диктатора Башара Асада в Сирії.

бойовики


Офіцер ЗСУ Анатолій Кравчук розповів шокуючу правду про те, що на могилах знищених "іхтамнетів" немає імен, а стоять лише таблички із номерними знаками.

Родичам найманців таємно у потрібних кабінетах шепочуть на вушко номерки, тобто інформують про місце поховання бойовиків.


Нагадаємо, луганські бойовики близько двох місяців жорстко катували 30-річного підприємця з міста Антрацит.
Переконавшись, що ці заходи не принесуть матеріальної вигоди, нелюди з "ЛНР" привезли чоловіка в одній нижній білизні на КПВВ "Станиця Луганська".

Про це стало відомо завдяки повідомленням обласного управління Національної поліції.


Як повідомляв раніше Знай.ua, з'явилися чутки про те, що найбагатша людина в Україні, олігарх і президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов 12 вересня прибув в окупований Донецьк.

ахметов


Інформацію про те, що Ахметов прибув з візитом до рідного міста, де два тижні тому ліквідували місцевого "батю" - ватажка бойовиків Захарченка, повідомили жителі Донецька в місцевих пабліках.

Посилаючись на соцмережі, про це написав Telegram-канал "Жадний Петя".

"Рудий приїхав до рідного міста? Рінат Ахметов прибув з візитом до Донецька (де два тижні тому ліквідували ватажка бойовиків Захарченка)", - повідомив Telegram-канал.

Про приїзд Ахметова в Донецьк повідомив також відомий блогер Necro Mancer:

"Цілий день всі пишуть якусь нісенітницю. А тим часом Ахметов сьогодні в Донецьку".


Також Знай.ua писав про те, що 13 вересня, в окупованому Донецьку "добивають" так званий "батальйон Прилєпіна", комбат, кажуть, вже "на підвалі".