Терористи "ЛНР" два місяці катували 33-річного підприємця з міста Антрацит струмом з метою забрати у нього бізнес. Про це повідомляє Луганське обласне управління Національної поліції.

Бойовики два місяці катували струмом чоловіка і тільки коли усвідомили, що не отримають грошей, привезли його в одному спідньому до КПВВ "Станиця Луганська".

"Відійшовши від шоку, чоловік розповів поліцейським, що на тимчасово окупованій території Луганщини працівники так званого МДБ ЛНР протягом 2 місяців катували його і врешті-решт видворили з території, підконтрольній бойовикам, на територію, підконтрольну українській владі", - повідомляють правоохоронці.

Чоловік розповів правоохоронцям, що до того, як почалися бойові дії на Донбасі, у нього було своє діло в місті Антрацит. Після, коли він з товаришем їхав на машині, їх зупинили співробітники МДБ "ЛНР".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Бойовики наділи їм на голови мішки і привезли до колишньої будівлі СБУ в Луганську. 33-річного підприємця кинули в підвал і на протязі майже двох місяців намагалися вибити зізнання у терактах і співпраці зі спецслужбами України.

Чоловік розповідає, що однією з вимог була віддати бізнес. Його катували електричним струмом, щодня били і підвішували.

Нагадаємо, Пушилина посунула з "посади" нова терористка. Представником терористів в Мінську стала так звана в. о. "глави МЗС "ДНР" Наталія Ніконорова.

Як повідомляв "Знай. ua" колишній бойовик наговорив на шибеницю для Путіна і Теслярської, волосся стає дибки. Стало відомо, хто насправді віддавав накази про обстріл.

"Знай. ua" писав, що "ДНР" стягують тисячі бойовиків до "кордону". Едуард Басурин заявив, що в "повчаннях", будуть брати участь більше 4 тисяч чоловік.