Шакали, які підпорядковуються окупаційній владі в Криму, насильно вивели українського активіста Володимира Балуха з СІЗО, де він перебував у камері слідчого ізолятора, і жорстоко побили.

Варто зазначити, що побиття "співробітникам" СІЗО здалося мало, і вони загрожують Балуху "позбавленням". Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на Радіо Свобода.

Так, в камеру до Балуха прийшов начальник СІЗО Бережний і дуже грубо з ним розмовляв, після цього українського активіста вивели з камери, зажадавши стати на коліна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Він відмовився і співробітники сімферопольського СІЗО змусили його лягти на підлогу стусанами, наносячи удари по ногах, печінці і голові, – розповів заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

Після побиття в українського активіста сильно болить голова і печінка, зазначив Чийгоз, додавши, що в суботу, 15 вересня, архієпископ Климент домагатиметься зустрічі з Володимиром Балухом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз повідомив українським журналістам, що в Криму до напівсмерті побили політв'язня Володимира Балуха. Чийгоз також підкреслив, що окупанти "загрожують позбавитися" від активіста.

За даними видання "Крым.Реалии", заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз у п'ятницю, 14 вересня, повідомив, що в окупованому Криму незаконно засудженого українського активіста Володимира Балуха в сімферопольському СІЗО сильно побили і "загрожують позбавитися".

Варто нагадати, що в Росії Верховний суд відхилив апеляцію українського журналіста Романа Сущенка, якому призначили 12 років колонії суворого режиму. При цьому його адвокат Марк Фейгін повідомив: підзахисний готовий написати прохання про помилування, але це не означає, що він визнає свою провину. Захист готуватиме звернення до Європейського суду з прав людини.

Нагадаємо, готуюся до "тривалої подорожі": в'язень Кремля Сущенко вразив українців оптимізмом.

Як повідомляв Знай.uа адвокат Балуха шокувала заявою про стан в'язня Кремля.

Знай.uа писав, Балух на межі: українців шокували звісткою про стан в'язня Кремля.