Українські військові ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР" - уродженця Макіївки Володимира Данилова та Олександра Германського.

Сепаратисти


Першого прислужника окупантів ЗСУ усунули 7 вересня, а другого - 12 вересня, повідомив офіцер Анатолій Штефан (Штирліц) на своїй сторінці у Facebook та опублікував відповідні фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Бригада-200 поповнилася черговими дембелями. Адекватна відповідь. Все буде Україна, і перемога за нами!" - написав військовий.

#200_бригада #адекватна_відповідь 07.09.2018 г., пополнилась очередным дембелем #ДМБ, Данилов Владимир из Макеевки. Все...

Posted by Штирлиц - инфо / shtirlitz.info on Saturday, 15 September 2018


Підписники підтримали офіцера і засудили окупантів та їх посіпак, які принесли в Україну розруху, смерть та війну. "Орку - залізобетон!", "Ну і х... з ним. Ще народять!" – коментують у мережі.


Нагадаємо, мережу сколихнула новина про те, що агента СБУ підозрюють в якості затриманого у "справі про вбивство" ватажка "ДНР" Захарченка.

Олександр Захарченко


Про це стало відомо з повідомлення бойовиків.
Як додав нещодавно назначений ватажок Пушилін:

Затриманий у справі про вбивство Олександра Захарченка є агентом СБУ

Пушилін


Поки що інших деталей або подробиць про затриманого немає.


Як повідомляв раніше Знай.ua, після затримання так званих "підозрюваних" у ліквідації ватажка терористів Олександра Захарченка, у "ДНР" вирішили нібито "відзвітувати" про це.


Вже традиційно окупанти не обійшлися без похвали – і не кому небудь, а новому ватажку бойовиків Денису Пушиліну. Вони також звинувачують у вбивстві Захарченка Захід, і натякають, що "розслідуванням" займеться російська сторона.


Також Знай.ua писав про те, що за минулу добу, 14 вересня, у п'ятницю в зоні проведення операції об'єднаних сил бойовики з 7.00 до 18.00 здійснили 13 обстрілів позицій українських військових, втрат серед бійців нашої армії немає. Про це повідомили в прес-центрі операції об'єднаних сил (ООС).