Мережу сколихнула новина про те, що агента СБУ підозрюють в якості затриманого у "справі про вбивство" ватажка "ДНР" Захарченка.

Про це стало відомо з повідомлення бойовиків.

Пушилін

Як додав нещодавно назначений ватажок Пушилін:

Затриманий у справі про вбивство Олександра Захарченка є агентом СБУ

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Поки що інших деталей або подробиць про затриманого немає.

Будемо стежити за подальшим розвитком подій.

Пушилін

До слова, колишній так званий "радник" ватажка донецьких терористів Олександра Захарченкоа Олександр Козаков пішов у "синє плавання", після загибелі свого начальника.

Захарченко

Про це в мережі заявив журналіст, який щільно працює з пропагандистськими ЗМІ Олександр Чаленко. Інформація про важкий "запій" Козакова з'явилася після особистої зустрічі журналіста і бойовика в російській столиці.

Олександр Казаков

"Коли в середу ми з ним зустрілися вдень в районі метро "Новокузнецька", щоб записати інтерв'ю, від нього дуже сильно несло спиртним", – розповів Чаленко.

Варто згадати, що раніше повідомлялося, що екс-заступник Гіркіна "Стрєлкова", російські військовий Сергій Дубинський "Хмурий" налякав жителів Донецька новиною про повернення до так званої "ДНР". Про це стало відомо завдяки повідомленням пособника терористів Жучковского.

Олександр Казаков

"Хмурий планує повернення (або поки просто візит) в Донецьк", - йдеться в повідомленні.

Журналісти нагадали, що позивний "Хмурий" належить Сергію Дубинському.

Він був "заступником" Стрєлкова і так званим керівником ГРУ "ДНР". "Хмурий" покинув "ДНР" в кінці 2015 року (його викликали в РФ на "переговори", а в'їзд назад закрили)", - пише Жучковський.

Нагадаємо, після затримання так званих "підозрюваних" у ліквідації ватажка терористів Олександра Захарченка, у "ДНР" вирішили нібито "відзвітувати" про це.

Як повідомляв Znaj.ua, "тимчасово виконуючий обов'язки глави ДНР" Денис Пушилін похвалився затриманням нібито вбивці колишнього ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка.

Також Znaj.ua писав про те, що у Росії, за декілька десятків кілометрів від Санкт-Петербурга, у 140-тисячному райцентрі Колпіно, виявлено масове похованнями російських найманців, які брали участь у збройній агресії РФ проти України на Донбасі, а також воювали на стороні диктатора Башара Асада в Сирії.