За минулу добу, 15 вересня, українські військові ліквідували п'ятьох терористів. Серед військовослужбовців ООС втрат немає.

Цю інформацію повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

"Упродовж минулої доби, 15 вересня, ситуація в районі проведення операції залишалася повністю контрольованою Об'єднаними силами. Окупанти 28 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому супротивник 6 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями" прес-центр ООС

У повідомленні говориться, що терористи обстрілювали позиції українських військових в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Південне, Новгородське, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне, Лебединське та Широкіно.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Окупанти відкривали вогонь по українських захисникам з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Розвідка повідомляє про те, що ЗСУ ліквідували п'ятьох бойовиків, ще один поранений.

У неділю, 16 вересня, противник встиг 4 рази обстріляти позиції ООС.

"Три обстріли зафіксовані на Донецькому напрямку поблизу Опитного і Мар'їнки, один - на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне. У всіх випадках ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає" прес-центр ООС

Нагадаємо, українські військові ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР" - уродженця Макіївки Володимира Данилова та Олександра Німецького.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", мережу сколихнула новина про те, що в Донецьку (селище Ленінське) український снайпер ліквідував російського найманця, який "допомагав бабусям" на Донбасі, зробивши влучний постріл.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю підтвердив раніше озвучену інформацію про готовність надати ВСУ новітнє озброєння.