У Россії громадяни продовжують обурюватися з приводу підвищення пенсійного віку. Так, один з блогерів Віталій Шахматов вирішив скористатися моментом і описати дикий випадок з життя. Спостереження блогера можуть шокувати.

Історію про те, як живуть сучасні російські пенсіонери Шахматов виклав у соцмережі Facebook.

"Недалеко від мого скромного житла, знаходиться прекрасний магазин "Пятерочка", який входить до мережі #x5retailgroup. Так іноді трапляється, що в продуктових магазинах у якихось товарів закінчується термін дії. Так от, сумлінні працівники "пятерочки" вчасно утилізують їх в смітник, який знаходиться поруч. Звичайно, що про це рознеслася чутка до "пенсіонерів нашої країни, які гідно живуть", після чого вони почали досить бадьоро штурмувати цей продуктовий Асгард. Все це, хочу вам сказати, виглядає п*здець як сумно, але в той же час і дуже смішно. Але! Тут я нещодавно побачив народження нового Юнікрона. А саме: смітник було обнесено парканом з хвірткою, а біля нього поставили кавказця який за якусь плату допускає вас до "страв Діонісія". Ну що, стартапери? Як вам таке? Де тут Ілон Маск?!", - написав Шахматов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато українців вже з жахом готуються до початку опалювального сезону і до тих цін, які супроводжуватимуть цей процес.

Як багато хто знає, вже зовсім скоро мільйони українців отримають нові рахунки за житлово-комунальні послуги. Жахає те, що конкретних даних і цифр досі немає.

Варто нагадати, що нова пенсійна реформа в Росії - одне з головних питань, про яке говорить все населення. А днями громадяни в яскравих картинках вирішили показати, на що схожа нова програма Путіна. Так в вагонах метро з'явилися цікаві плакати під назвою "Вагони правди".

Нагадаємо, глава "Росгвардії" Навальному загрожує жорстоким побиттям, поліцаї вже нікого не бояться.

Як повідомляв Знай.uа транш для України вже їде, названо годину Х.

Знай.uа писав, у Росії пройшли вибори, країну охопили масові протести, арештовані сотні.