Кабмін
Кабмін

Ніяк не нажеруться: витрати на Верховну Раду пропонують збільшити до 1,7 млрд грн

Сума на апарат Верховної Ради в 2019 році практично не відрізняється від суми на поточний рік. Так, держбюджет в 2019 році передбачає 1 млрд 669 млн 002,1 тисячу гривень витрат на апарат Верховної Ради. Про це сказано в пояснювальній записці до законопроекту №9000.

польська поліція
польська поліція

Масова ДТП у Польщі: від десятків машин залишилися тільки кров і металобрухт

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Пізно ввечері 16 вересня 15 легкових автомобілів і одна вантажівка потрапили в масову ДТП. Місцем трагедії став район міста Явожно Сілезького воєводства Польщі на автодорозі S1. Як повідомляється, в результаті аварії постраждало 11 людей, серед яких четверо дітей. Також від отриманих травм загинув 35-річний чоловік. Про постраждалих в аварії українців інформації немає.

Стало відомо, скільки насправді українці витрачають на їжу

Останнім часом рекордно знизилася частка грошей, які українці віддають за продукти харчування. Так, судячи з інфографіки, ще в 2017 році вона становила 47,9%. Як видно з графіку, зараз спостерігається найнижчий показник з 1999 року. Однак, якщо порівнювати цю цифру з показниками в інших країнах, українці витрачають на харчування дуже багато.

поліція
поліція

Поліція – нова, методи – старі: патрульна пробила дно і не тільки

Відео інциденту з поліцейським, який стався у Кременчуці, з'явилося на просторах інтернету в понеділок, 17 вересня. Коли точно це сталося, поки що невідомо. Кременчуцька патрульна, а саме виконуюча обов'язки командира роти №3 Тетяна Габерлах пробила порушнику колесо автомобіля викруткою. На кадрах видно, як поліцейська прорізає колесо машини кілька разів.

поліція
поліція

Страшний подарунок: у Києві в святковій упаковці знайдено труп дитини

16 вересня близько 16:40 на вулиці Митрополита Липківського в Києві перехожі знайшли подарунковий пакет зі страшним змістом всередині. Як виявилося, в упаковці було замотано труп дитини. Після виявлення жахливої знахідки, люди одразу ж зателефонували до поліції.