За останні декілька тижнів почастішали масовані кібератаки проти Вселенського патріархату, Фанару і самих екзархів.

Про це в понеділок, 17 вересня, на своїй сторінці в Facebook написав міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Глава відомства розповів, що у нього відбулася зустріч з экзархами його Всесвятості Вселенського Патріарха, під час цієї зустрічі прозвучала інформація про масові атаки з боку хакерів.

"Останнім часом і на Фанар, і на Вселенський патріархат, і на самих екзархів відбуваються масовані кібератаки. От дійсно, для тих, хто за цим стоїть, немає нічого святого", - додав Клімкін.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Справу про надання томосу Україні можна вважати закритою

Представник Вселенського патріарха Варфоломія архієпископ Данило Памфілійського з США провів зустріч з главою України Петром Порошенком. Питання про надання автокефалії УПЦ вирішене.

Питання про отримання влади більше не актуальне

Ідея насадження проросійської влади в Україні для Кремля більше не актуальна. Про це заявив глава МЗС Павло Клімкін. Глава відомства зазначив, що варто прислухатися до внутрішньоросійськими дискусіям, щоб зрозуміти кінцеву мету, яку Москва поставила собі

Клімкін послав жорсткий меседж по Криму

Міністр закордонних справ Павло Клімкін в коментарі журналістам заявив, що Україна ніколи не підпише угоду на поставку води, в якому окупований Крим буде названо "російським".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна поверне воду в окупований Крим, але за однієї умови.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що жителі Армянську, де сталася хімічна катастрофа, в соцмережах публікують фотографії міста.

Також портал "Знай.uа" писав, що завод "Кримський Титан", на якому стався викид хімікатів в Армянську, далі продовжує працювати.