Протягом кількох років активно обговорювалося питання, чому на шоломах у поліцейських немає номерів, за допомогою яких працівника можна було б ідентифікувати. Майже 4 роки міністру Арсену Авакову ставили вже обридле питання і, мабуть, йому воно теж остогидло. У відомстві проблему вирішили шедеврально, наклепавши номери на шоломах. Однакові. Всім. Про те, що цифри повинні збігатися з тими, що на жетоні, схоже, взагалі не варто згадувати.

Фотопідтвердження геніальної ідеї на своїй сторінці в Facebook публікує спільнота BIHUS.info.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

За, мабуть надто складною, ідеєю виглядати це має ось так:

Всю цю красу українці могли спостерігати в понеділок, 17 вересня, під будівлею Генпрокуратури, де проходила акція протесту на підтримку Тимура Тумгоева.

Що сталося?

Українська сторона видала Росії бійця батальйону Шейха Мансура Тимура Тумгоєва, який захищав наші кордони на Сході. Цю інформацію на своїй сторінці у Facebook підтвердив позафракційний народний депутат Андрій Іллєнко.

Батальйон імені Шейха Мансура – це неурядове добровольче збройне формування, яке воює на Донбасі за Україну і складається переважно з чеченців, які емігрували з РФ після російсько-чеченських воєн. Звістка з'явилася після того, як Шейх Мансур Муслім Чеберлоєвський заявив, що екстрадований з України за запитом РФ інгуш Тимур Тумгоєв насправді воював на Донбасі у складі зазначеного батальйону.

У ГПУ тим часом нарешті дали хоч якесь пояснення, чому Тумгоєв опинився в руках російських силовиків.

Нагадаємо, патрульний наочно показав Авакову, як "працює" його реформа.

Як повідомляв "Знай.uа", копи пояснили причини масових звільнень з поліції.

Також "Знай.uа" писав, що в Росії названо основні недоліки реформи правоохоронних органів.