В соціальних мережах активно обговорюють новину про те, що український президент розірвав Договір про дружбу з Російською Федерацією.

Цю новину було опубліковано на офіційній сторінці Петра Порошенка в Twitter.

"Ввів у дію рішення РНБОУ щодо припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією", — йдеться в повідомленні.

Проте, в коментарях під постом українці влаштували справжнісінький саркастичний форум. Коментарі, фотожаби і меми присвятили скандальному розриву договору. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Любо читати виття, яке розвели мокшані. Все правильно робиться і краще пізно, ніж ніколи. За що респект і президентові", "Годно наступили коцабам на хвіст. Он який гвалт піднявся. Палаючими підх*йловськими пердаками задоволений", "Скільки ботів мокшанских на гілці, значить гарну справу робите", — йдеться в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в МЗС Росії повідомили, що нинішнє керівництво України робить деструктивні кроки і це викликає глибоке співчуття. Про це повідомила прес-служба МЗС Росії в Twitter.

В офіційному повідомленні відомства сказано, що київська влада демонструє готовність порушувати все те, що будувалося роками і десятиліттями, а також рвати ті зв'язки, які століттями будували багато поколінь спільних предків Росії та України.

Також МЗС Росії назвало українське керівництво дірвавшимся до влади після збройного антиконституційного перевороту 2014 року.

"Прагнучи обслуговувати чужі геополітичні інтереси і свої політичні амбіції, Київ демонструє готовність з легкістю руйнувати все, що напрацьовувалося роками", - додали у відомстві.

Варто нагадати, що президент Петро Порошенко підписав указ, який вводить в дію рішення РНБО про припинення договору про дружбу між Україною і Росією.

Нагадаємо, Лавров зробив шалену заяву щодо Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа бізнесмен докладно розповів про звірства в підвалах "ЛНР".

Знай.uа писав, Пєсков заблеяв щось невиразне у відповідь на відмову Японії від дружби.