Вночі 19 вересня у районі Світлодарської Дуги, на Донбасі, загинув сержант 72-ї бригади
Володимир Матвієнко.

Про це повідомила мати вбитого солдата Тетяна Павлик на своїй сторінці у Facebook.

Українському бійцеві на момент смерті було 35 років.

Жінка написала, що не хотіла афішувати перебування сина на Донбасі, як вона сама висловилася "зі зрозумілих причин".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Знаю, що для всіх, хто знає мене особисто або друзів по фейсбуку це буде шоком, так як я цього не афішувала (зі зрозумілих причин), про це знали тільки найближчі. Я завжди вірила і сподівалася, що ця біда обійде мій дім стороною. Вона вирішила інакше. Мій син Герой ! Я Пишаюся своїм сином! " мати Тетяна Павлик

Також мати українського героя прикріпила до посту останнє фото, яке загиблий воїн зробив і надіслав їй 18 вересня, за день до смерті.

Мой мир рухнул. Сегодня ночью в районе Светлодарской дуги погиб мой сын, единственный сын сержант 72-й бригады Владимир...

Posted by Татьяна Павлык on Wednesday, 19 September 2018

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що українські реактивні снаряди РС-80 "Оскіл" успішно пройшли черговий етап державних випробувань, після чого вони повністю підтвердили свою відповідність заявленим характеристикам. Про це стало відомо із заяви президента Петра Порошенка, яку він опублікував на сторінці в Facebook.

"Вони були випробувані на всіх режимах польоту і при різних погодних умовах на фронтовому бомбардувальнику Су-24М, одному з найбільш потужних літаків, що стоять на озброєнні Повітряних сил ЗСУ. Під час цих стрільб нові ракети повністю підтвердили свою відповідність заявленим характеристикам", - Порошенко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", британський держсекретар з питань оборони Гевін Вільямсон побував на передових рубежах і на одному з КПВВ. Державний секретар з питань оборони Великобританії Гевін Вільямсон приїхав у зону проведення операції об'єднаних сил (ООС).

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Моніторингова місія ООН з прав людини шокувала українців вбивчою статистою людських втрат на Донбасі. ООН підрахувала, що з квітня 2014 року по теперішній час на Донбасі загинули близько трьох тисяч мирних жителів.