ЗСУ
ЗСУ

Українські герої випробували потужну суперзброю

Глава РНБО Олександр Турчинов розповів про успішні випробування відразу декількох типів нових озброєнь. В Україні успішно пройшли випробування нової військової техніки. Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.

Обмін валют
Обмін валют

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Курс валют на вихідних здивує українців

Національний банк України (НБУ) на 24 вересня 2018 року у порівнянні з попереднім банківським днем посилив курс гривні до євро на 3 копійки - до 33 гривні за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора. Офіційний курс євро на 24 вересня встановлено на такому рівні: 3 299,9141 гривні за 100 євро (-2,685 грн). При цьому курс євро на 21 вересня складає 3 302,5991 гривні за 100 євро.

У п'ятницю, 21 вересня, торги по долару США на міжбанківському валютному ринку відкрилися котируваннями 28,05/28,07, до закриття котирування склали 28,07/28,095.

Популярну українську трасу паралізувала фруктова ДТП

У п'ятницю, 21 вересня, на трасі Київ-Харків перекинулась фура з фруктами. Це стало причиною серйозної пробки. Про це розповіла спільнота "Київ Оперативний" у Facebook. Фура, яка перекинулася, перевозила яблука. В результаті аварії фрукти розсипалися по трасі і паралізували рух.

Помер Віталій Масол
Помер Віталій Масол

Помер прем'єр України

У п'ятницю, 21 вересня, на 90-му році життя помер колишній прем'єр-міністр України, політик та громадський діяч Віталій Масол. Про це повідомив заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур. Віталій Масол працював главою українського уряду в останні роки існування УРСР в 1987-1990-х. Його змістила з крісла революція на граніті.

До України йде справжня зима

В Україні з 22 вересня варто чекати на похолодання, грози і дощі, а місцями і мокрий сніг. Така інформація надійшла від прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як з'ясувалося, вдень 22 вересня на заході країни, а 23-24 вересня і по всій території України планується різка зміна погодних умов. Як повідомляють синоптики, в Україні очікуються дощі, місцями грози, а також сильний вітер до 22 м/с.