Після ліквідації ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка до окупований Донецьк відвідали люди українского мільярдера Ріната Ахметова.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Його люди (Ахметова - ред.) насправді були в Донецьку, але недовго", - пише джерело.

ватажок терористів на Донбасі

Видання нагадує, що після смерті Захарченка на короткий час в.о. ватажка бойовиків став колишній "перший віце-прем'єр" Дмитро Трапезников, який з 2001 року працював в різних структурах Ахметова. Вважається, що це була спроба людей останнього повернути свої позиції.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, як повідомляє видання, в олігарха Сергія Курченка, який втік з України, на території ОРДО з'явився свій офіс.

"Про це знають усі. Тому позиції Курченка мають посилитися. Кажуть, що він зумів завоювати прихильність російського керівництва. Можливо, кандидат від "групи бізнесменів" найближчим часом "врівноважить" Пушиліна (Дениса, тимчасова заміна Захарченка – УП) на майбутніх виборах", - йдеться в матеріалі.

Додамо, останньогодня літа, 31 серпня, повіломили про вибух біля популярного серед бойовиків кафе "Сепар". Згодом зясувалося, що в резільтаті вибуху загинув ватажок донецьких терористів Олександр Захарченко, який у той момент знаходився у своєму автомобілі.

Захарченко

Офіційний представник РФ Марія Захарова тоді заявила, що за смертю ватажка бойовиків "ДНР" стоїть Київ.

Дивіться: Ліквідація захарченка. Які будуть наслідки

Нагадаємо, як тільки Путін припинить фінансування псевдореспублік Донбасу, "ДНР" і "ЛНР" попросяться назад в Україну або просто розваляться. Адже вони не зможуть самі дати собі раду без фінансових потоків з Москви.

Як повідомляв портал Знай.ua, "вбивцю" Захарченка нарешті показали. У Мережі з'явився скандальний відеозапис з допитом жителя Донецька, якого підозрюють у замаху на ватажка бойовиків так званої "ДНР" Олександра Захарченко.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, хто поспішив на заміну ліквідоманому на Донбасі Захарченку.