Після втечі до Росії ватажка "ДНР" Ташкента, який змінив убитого Захарченка, банда сепаратистів у буквальному сенсі лишилась "обезголовленою".

Однак днями стало відомо, що новим так званим міністром доходів і зборів "ДНР" став уродженець міста Нікополь Євген Лавренов.

Євген Лавренов

Про це повідомляють ЗМІ терористів. На цій посаді він змінив утікача до Росії Олександра Тимофєєва "Ташкента".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джерела повідомляють, що Лавренов проживає в Донецьку, однак офіційно зареєстрований у місті Нікополі. До Донецька він переїхав у грудні 2014 року, де відразу отримав "керівну посаду". До призначення на посаду "міністра" керував "управлінням стратегічного розвитку промисловості" в "адміністрації ватажка "ДНР".

Нагадаємо, у мережі з'явилося фото з Росії, на якому зображено колишнього "міністра доходів і зборів" окупаційної адміністрації на Донеччині Олександра Тимофеєва з позивним "Ташкент" і екс-радника ватажка бойовиків Олександра Захарченка – Олександра Казакова.

Напередодні стало відомо, що обидва "заради власної безпеки" втекли з Донбасу на територію країни-агресора.

Ташкент

Раніше повідомлялося, що "екс-віце-прем’єр" і колишній "міністр доходів і зборів" так званої "ДНР" Олександр Тимофеєв з позивним "Ташкент" втік з Донбасу до Росії.

Такий крок окупант пояснював заходами власної безпеки. Разом із "Ташкентом" з Донбасу також виїхав колишній радник Захарченка Олександр Казаков.
Згодом у сепаратиських і пропагандистських ЗМІ почало


Як повідомляв Знай.ua, колишній так званий "радник" ватажка донецьких терористів Олександра Захарченкоа Олександр Козаков пішов у "синє плавання", після загибелі свого начальника.

Про це в мережі заявив журналіст, який щільно працює з пропагандистськими ЗМІ Олександр Чаленко. Інформація про важкий "запій" Козакова з'явилася після особистої зустрічі журналіста і бойовика в російській столиці.

"Коли в середу ми з ним зустрілися вдень в районі метро "Новокузнецька", щоб записати інтерв'ю, від нього дуже сильно несло спиртним", – розповів Чаленко.


Також Знай.ua писав про те, що "тимчасово виконуючий обов'язки глави ДНР" Денис Пушилін похвалився затриманням нібито вбивці колишнього ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка.