Колишній так званий "радник" ватажка донецьких терористів Олександра Захарченкоа Олександр Козаков пішов у "синє плавання", після загибелі свого начальника.

Про це в мережі заявив журналіст, який щільно працює з пропагандистськими ЗМІ Олександр Чаленко. Інформація про важкий "запій" Козакова з'явилася після особистої зустрічі журналіста і бойовика в російській столиці.

Олександр Казаков

"Коли в середу ми з ним зустрілися вдень в районі метро "Новокузнецька", щоб записати інтерв'ю, від нього дуже сильно несло спиртним", – розповів Чаленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-заступник Гіркіна "Стрєлкова", російські військовий Сергій Дубинський "Хмурий" налякав жителів Донецька новиною про повернення до так званої "ДНР". Про це стало відомо завдяки повідомленням пособника терористів Жучковского.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр Казаков

"Хмурий планує повернення (або поки просто візит) в Донецьк", - йдеться в повідомленні.

Журналісти нагадали, що позивний "Хмурий" належить Сергію Дубинському.

Він був "заступником" Стрєлкова і так званим керівником ГРУ "ДНР". "Хмурий" покинув "ДНР" в кінці 2015 року (його викликали в РФ на "переговори", а в'їзд назад закрили)", - пише Жучковський.

Варто нагадати, що в мережі з'явилося фото з Росії, на якому зображено колишнього міністра доходів і зборів" окупаційної адміністрації Донецької області Олександра Тимофєєва з позивним "Ташкєнт" і екс-радника ватажка бойовиків Олександра Захарченка – Олександр Казаков.

Напередодні стало відомо, що обидва "заради власної безпеки" втекли з Донбасу на територію країни-агресора.

Нагадаємо, слідом за Захарченком загинув ще один ватажок фейкової республіки: чим "прославився" терорист.

Як повідомляв Знай.uа Сурков "привітав" нового ватажка терористів, зрозуміти б з чим.

Знай.uа писав, вбивство Захарченка загострило ситуацію до межі: "Ташкєнт" повстав проти нового ватажка.