Стало відомо, що, починаючи з вівторка, 25 вересня, працівники Національної поліції і бійці Національної гвардії України розпочнуть посилене патрулювання вулиць Одеси.

Поліція Одеси

Про це розповіли у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України. Відповідне рішення прийняли у ході наради в Одесі за участі першого заступника міністра Сергія Ярового і першого заступника глави Нацполіції В'ячеслава Аброськіна.

Вячеслав Аброськін

На нараді обговорювався хід та результати розслідування справи нападу на одеського активіста Олега Михайлика.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Михайлик
Олег Михайлик

Яровий зазначив, що для МВС "принципово важливо припинити будь-які спроби тиску, залякування і тим більше кримінальної розправи" над патріотичними громадськими організаціями регіону.

[quote author=""]Робота у цьому напрямку повинна бути системною. Це і оперативні служби, і кримінальний блок, більше уваги приділяти профілактичним, превентивним заходам. Коли відбувається якась ситуація, так, ми збираємо кращі сили, починаємо бігти і показуємо хороші результати і розкриття. Аналіз і прогнозування ситуації – тут я бачу суттєві прорахунки, тому хочу, щоб саме за цим напрямком ви організували роботу, – розповів Яровий.

Сергій Яровий

Окрім того він додав, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і генеральний прокурор Юрій Луценко на початку жовтня планують відвідати регіон.

Нагадаємо, на станції Одеса-Застава 1 три підлітка з Одеси влаштували небезпечну гру на даху вагона, що призвело до трагедії.

Таку інформацію повідомляють "Факти".

"Діти залізли на потяг у момент його відправлення, - розповідають в "Укрзалізниці". - Двоє з них вчасно зіскочили з нього, а ось третього хлопчика вдарило струмом. Тільки коли поїзд приїхав на станцію Одеса-Порт, тіло загиблого одинадцятирічного хлопчика знайшов черговий по переїзду".


Як писав раніше Знай.ua, днями Одесу сколихнула трагедія, яка просто не вкладається у голові.

Звичайний похід подружньої пари в одну з місцевих піцерій обернувся справжньою трагедією, розвиток якої ніхто не міг і припустити.


Також Знай.ua писав про те, що у ніч на 24 вересня в Києві вщент згорів автомобіль. Вдалося встановити, що до пожежі причетний пасажир таксі, який влаштував вибух.