Міністр-дієтолог Андрій Рева пояснив українцям, коли потрібно відкривати двері для так званих інспекторів управління соцзахисту населення.

Також міністр назвав найпоширеніші випадки порушення ними повноважень, у разі відмови у видачі субсидій.

Так, Андрій Рева розповів, у яких випадках можуть відмовити в отриманні субсидій тим, у кого доходи менше мінімальної зарплати, а також законна чи усна форма відмови представника держави у наданні субсидій.

Дану заяву "Урядовий портал" виклав на офіційній сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що майже кожен другий українець на сьогоднішній день вважається безробітним. Такі дані оприлюднила державна служба статистики. Так, за офіційними даними, в Україні тільки 57,7% економічно активного населення працюють за трудовими. При цьому загальний рівень безробіття знизився на 0,8 процентного пункту — до 8,3%.

Про це свідчать результати вибіркового обстеження населення, проведеного Державною службою статистики. Повідомляється, що кількість зайнятого населення у другому кварталі становить 16,5 млн людей, а безробітних — півтора мільйона.

Варто нагадати, що експерти Центру економічної стратегії (CES), проаналізували проект Держбюджету на 2019 рік, який зараз перебуває на розгляді Верховної Ради. Згідно з їх оцінками, в піковий період виплат за зовнішніми боргами стане ключовим обмежуючим фактором для бюджету-2019.

Наголошується, що наступного року Україна зобов'язана зробити значні виплати за боргами:

160,4 млрд грн (5,5 млрд дол.), або 4,1% ВВП – погашення держборгу і боргу, гарантованого державою; 22,5 млрд грн, або 3,1% ВВП – зобов'язання за внутрішніми боргами (сума державного і гарантованого боргу). 129 млрд грн (3,3% ВВП) відсотків.

Нагадаємо, українці придумали лічильник, який поверне світло і збереже бюджету.

Як повідомляв Знай.uа аліменти в Україні: влада оголосила війну злісним боржникам.

Знай.uа писав, субсидії в Україні: кого влада залишить замерзати цієї зими.