Непогода накрила Україну. Ще минулого тижня українці раділи літній погоді і ніжилися в променях спекотного сонця.

Новий тиждень приніс руйнівні урагани, сніг і навіть смерть. Жахливий циклон накрив відразу 7 областей України і влаштував перебої в подачі електроенергії. Найжахливіше, що не обійшлось без жертв. На Львівщині у місті Борислав, під час сильного вітру з дерева впала гілка і насмерть вбила 65-річного чоловіка. Літній чоловік помер відразу на місці трагедії, винуватців та обставини нещасного випадку встановлюють правоохоронні органи.

Крім того, стихія в селі Ильник Турківського району пошкодила дахи 3-х житлових будинків та 7-й господарських будівель. Вітром зірвано 320-ть листів шиферу. Попередня сума збитків оцінюється в 45 тисяч грн.

Також внаслідок негоди в ніч на 25 вересня накрила майже всю територію України, без світла залишилися 205 населених пунктів у 7 областях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Буревій в Карпатах. Відео:

А от в Карпати це похолодання принесло снігопад — у вівторок, 25 вересня, високогір'я Карпат засипав сніг – замело вершину гори Піп Іван.

Сподіваємося, негода залишить Україну та ще побалує українців теплм сонечком.

"Знай.иа" писав раніше: в Україні випав перший сніг: фото. У неділю, 23 вересня в Україні похолодало. Синоптики прогнозують похолодання і заморозки на найближчі дні. А вже у понеділок ввечері, 24 вересня, у Карпатах пішов мокрий сніг.

"Знай.иа" також повідомив: киянам розповіли, коли чекати перших заморозків. Дощі, сильний вітер і похолодання, які "порадували" киян в понеділок, 24 вересня, за словами синоптика Наталки Діденко, цілком виправдовують імідж понеділка, як важкого дня.

"Знай.иа" стало відомо: заморозить всю Україну: синоптики попередили, що пора готуватися до гіршого. У найближчі дні в Україні осінь повністю вступить у свої права: очікуються холод і нічні заморозки, а в Карпатах навіть може випасти сніг. На щастя, до вихідних погода стане краще, але все одно залишиться мінливою.