Популярний блогер, відомий в мережі під ніком "Кримський бандерівець" оприлюднив скріншот зі спільноти «Сімферополь Підслухано» у Вконтакті, де росіянин питав кримчан, чому вони так погано приймають росіян, які приїжджають жити в Крим.

"Крим. Запоребрик вирішив з'ясувати, чому понаїхавших не люблять в Криму. Робить вигляд, що про понаїзд не думає, щоб відразу не заклювали. Коменти прикольні", - підписав публікацію блогер.

Ось що написав користувач з Урала, який підписаний ім'ям Олексій Моторін.

"Всім привіт. Хочу задати питання всім кримчанам. Чому у вас стільки негативу до приїжджих переселенців, які побажали жити у Криму. Читаю одні погані відгуки про них. З чим це пов'язано? Сам проживаю на Уралі, де ще збереглася природна первозданна краса. Полювання і риболовля, ягідні місця і гриби. Ні на що не проміняю ці місця. Просто поясніть, чому так? Всім удачі і тепла".

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Ось тут то і почалося! Жителі окупованого Росією півострова не стримували гнів у своїх відповідях у коментарях до посту.

«Один приїжджий – це одне місце на роботі, одне місце в садку, одна людина в тій же черзі в магазин, один студент пройшов на бюджет і можливо через це хтось не пройде (я про тих, хто проходить на бюджет на останніх місцях), один приїжджий – це можливо одна зайнята швидка, яка до тебе з-за цього затримається», «Не треба називати кримчан "недоросіянами". не треба кричати про те, що ви нас врятували, і вже тим більше, не треба возбухати з приводу того, що "нафіг нам ваш Крим, ми бідні-нещасні, нам урізали зарплати, податки підняли», - пишуть обурені мешканці анексованого Криму.

Нагадаємо, озвірілі путінські мавпи підірвали мирних жителів на Донбасі, багато постраждалих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що отруєний Крим зібрався викинути Путіна.

Також портал "Знай.uа" писав, що окупанти остаточно добивають кримчан.