Одеську лікарню, в якій знаходиться людина, яка здійснила напад на відомого активіста Олега Михайлика Герасин Торніке, атакували спецназівці.

Цю інформацію повідомляє "Политека".

У повідомленні говориться, що спецназ вивів з поліклініки представників грузинської громади. Також відомо, що лікарня оточена посиленими нарядами правоохоронців.

Коли представники грузинської громади стали висловлювати обурення з приводу можливого транспортування Герасіна Торніке в СІЗО, в лікарні нагрянули спецпідрозділу поліції.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Від дій правоохоронців постраждали журналісти.

За словами дружини Герасіна, всі троє підозрюваних знали один одного. Одним із затриманих виявився брат Герасіна. Крім цього, у підозрюваного в нападі на Михайлика два прізвища. У 2016 році він був Нагладзе, а в 2017 став Герасин.

Уточнюється, що двоє затриманих зараз знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання.

Одеська поліція поки ніяких коментарів з цього приводу не дає.

Нагадаємо, в рамках розслідування збройного нападу на активіста і голову одеського осередку партії "Сила людей" Олега Михайлика, поліція затримала трьох підозрюваних. Всі затримані – громадяни грузинської національності. Про це повідомляє Громадське.

Наголошується, що у одного із затриманих нібито знайшли зброю, з якого поранили активіста. Зараз цей чоловік перебуває в лікарні – він має 1-шу групу інвалідності.

В лікарню прибули друзі підозрюваного і поліція. Його намагаються перевезти в Приморський відділ поліції. Також в лікарню прибув консул Грузії і представники грузинської громади.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", стан одеського активіста Олега Михайлика поліпшується. Нагадаємо, 22 вересня в Одесі активіста поранили поруч з його будинком, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика, він потрапив у лікарню у важкому стані.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що починаючи з вівторка, 25 вересня, співробітники Національної поліції і бійці Національної гвардії України почнуть посилене патрулювання вулиць Одеси.