У мережі показали фото святкування окупантами в анексованому Криму дня Джанкойського району.

Фото опубліковані на сторінці RoksolanaToday & Крим в Twitter.

Наразі вже відомо, що у "спектаклі" крім дорослих також брали участь діти.

"Веселі кокошники. На святкуванні дня Джанкойського району в Завіт-Ленінському", - йдеться у підписі до фото.

Крім того деякі користувачі порівняли тематику свята з місцями позбавлення волі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у Донецьку презентували збірник, виданий в пам'ять про ватажка незаконного збройного формування "Сомалі".

Так, проросійські видання масово тиражували "теплі" слова про загиблого бойовика. Крім того відомо, що до книги увійшли "вірші та мемуари", присвячені бойовикам часів активної фази військових дій на території Донбасу.

Крім того, до збірки помістили знімки російських фотографів.
Захід проходив в Донецькій "республіканської" універсальній бібліотеці ім. Н.К. Крупської. Підконтрольні Кремлю ЗМІ повідомляють, що на події були присутні мати, сестра бойовика і його побратими по НВФ.

Повідомляється також, що тираж збірки складає 1500 примірників. Книгу планують поширити по всіх бібліотеках, які перебувають на захоплених бойовиками "ДНР" територіях Донецької області.

Також, на презентації "Слова про Гіві" була анонсована серія під назвою "Героям Донбасу". Видання буде друкуватися в Москві за підтримки Центральної Ради Союзу комуністичних партій - Комуністичної партії Радянського Союзу.

Крім того варто відзначити, що в Україні на одного "запродонця" стало більше. До співачок Світлани Лободи й Ані Лорак, які давно вже прописалися у Росії, приєднався і заслужений артист України Віталій Козловський. Мало того, що він вирішив виступити на концерті у Москві, він ще і вирішив зробити це 9-го травня, у День Перемоги. Мабуть на Батьківщині йому вже нема кого вітати з цим великим святом.

У найсуворішої таємності

Як вдалося з'ясувати, Козловський нікому зі своїх друзів не повідомив про те, що збирається поїхати до Москви 9 травня. Навіть своїй колишній нареченій Раміні Есхакзай, яка вже кілька місяців живе у столиці РФ, він не сказав про це.

Політичні акценти. Чому окупанти напали на церкву Київського патріархату у Криму

Нагадаємо, ручний байкер Путіна засвітився на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.ua", кримчани в окупації завили від навали росіян.

Також "Знай.ua" писав, що кримський дружок Путіна оголосив війну Україні.