Одіозний лідер Радикальної партії Олег Ляшко давно славиться своїми несподіваними виграшами в лотереї. Тим не менш він постійно з'являється перед народом в дуже дорогому одязі, постійно "радує" виборців новими брендовими нарядами.

Так, новий образ політика, в нових "ганчірках", помітив журналіст Василь Крутчак і спробував з'ясувати ціну даних речей у себе на сторінці у соцмережі Facebook.

У результаті з'ясувалося, що політик має недешевий одяг бренду Loro Piana. Його куртка коштує 1950 євро — 66300грн, а яскраве взуття — 750 євро — 25000грн. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Боженька точно не любить українців, якщо дозволяє таким мародерам лізти в політику", — написав журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, якого не так давно збиралися позбавити недоторканності, виступив зі скандальною законодавчою ініціативою.

Мова йде про проект Постанови про звернення Верховної Ради України до Президента України щодо перенесення Посольства України в Державі Ізраїль до міста Єрусалим.

Варто нагадати, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко своїм законопроектом запропонував записати в Конституції, що основою аграрного устрою України є фермерське господарство.

"Ні одна влада не зможе обійти цю норму, так як для цього в Раді буде потрібна конституційна більшість у 300 голосів", – вважає відомий блогер і журналіст Михайло Міщишин.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, підбиваючи підсумки сесійного четверга у Верховній Раді. На думку лідера Радикальної партії, прийняття його законопроекту не дасть транснаціональним корпораціям і місцевим аграрним холдингам за копійки приватизувати головне багатство України – землю.

Нагадаємо, зміни до Конституції від Ляшка зупинять продаж землі іноземцям.

Як повідомляв Знай.uа нахабну брехню Мосійчука викрили в мережі.

Знай.uа писав, Олег Ляшко: біографія, компромат і скандали депутата.