Активісти організації "Правий сектор" захопили приміщення в смт. Богородчани Івано-Франківської області, яка перебувала у користуванні Української православної церкви (Московського патріархату), і побили парафіян, що там перебували, стверджують в УПЦ (МП).

"28 вересня 2018 року, близько 13:00 праворадикали з "Правого сектора" в смт Богородчани захопили будівлі Митрополичих палат при Свято-Троїцькому храмі, надані в користування релігійній громаді Української православної церкви. Зламали двері, розбили вікна і побили віруючих… Один з чоловіків отримав струс мозку, ще одному зламали руку, від рук рейдерів постраждав також настоятель храму протоієрей Володимир Шувар",- стверджується на сайті УПЦ (МП) в п'ятницю.

У Нацполіції агентству "Інтерфакс-Україна" поки не прокоментували цю інформацію, пообіцявши надати дані дещо пізніше.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, "Правий сектор" створив місця для поцілунків у Путіна під носом.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Приходько з Ярошем задумали щось грандіозне.

Також "Знай.uа" писав, що у Путіна оскандалилися фейком про Яроша.