В суботу, 29 вересня, стало відомо про черговий інцидент у Донецьку. Під час з'їзду так званої комуністичної партії "ДНР" у залі пролунав вибух.

Про це повідомляє Telegram-канал WarGonzo.

За попередньою інформацією, у результаті вибуху в Донецьку є поранені. Кілька людей доставлені до лікарні.

До слова, ця організація стала першою партією "самопроголошеної республіки".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Інші політичні організації аналогічного типу створені у формі громадського руху.

Нагадаємо, днями у мережі з'явилися фото, на яких відображено буквально останні секунди життя ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Скріншоти з відповідного відео були опубліковані російськими ЗМІ.

На знімках видно, як ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заходить до кафе "Сепаратист", де через секунду стався вибух.

"Олександр Захарченко заходить в кафе" Сепаратист" у центрі Донецька. Рівно за секунду у нього над головою спрацює вибуховий пристрій в півтора кілограма тротилу. Повністю відео трагічної загибелі Олександра Захарченко дивіться в репортажі Олександра Рогаткіна на телеканалі "Росія 1" у неділю, 30 вересня, о 20:00", - передають видання.

У повідомленні також анонсовано, що незабаром на сайті буде опублікована повна версія відео.


Як повідомляв раніше Знай.ua, головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про те, що в одному з населених пунктів на території окупованої Донецької області стався вибух. В результаті події постраждали п'ять мирних жителів.

Повідомляється, що у відповідь на акцію активістів одного з тимчасово окупованих населених пунктів Донецької області проти показного мінування російські сапери підірвали місцевий продовольчий магазин. За даними української розвідки, в результаті вибуху важко поранена одна цивільна особа, ще чотирьом надана медична допомога на місці події.


Також Знай.ua писав про те, що Захар Прилепін, зробив по Донбасу гучну заяву. Терорист висловив сумніви в реінтеграції ОРДЛО.