У неділю, 30 вересня, українців очікують мінлива хмарність, похолодання і сильні дощі.

Про це повідомила у своєму блозі відомий народний синоптик Наталка Діденко.

"30 вересня, на Віри, Надії, Любові в Україні буде знову суха і сонячна погода. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах 12-17 градусів, а на півдні і сході близько 15-20 тепла. Тому на неділю сміливо можна планувати прогулянки, поїздки та відвідування родичів, друзів, видатних пам'ятників і розкішних дендропарків України", - написала синоптик.

Також Діденко рекомендує українцям "одягатися тепліше і не забути про чорні окуляри".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

До речі, початок жовтня не потішить українців теплом, по всій території України утримається хмарна погода, але вже до кінця наступного тижня ми зможемо побачити, як небо стане ясним.

Так, синоптики відзначають, що в центральній частині України на наступному тижні очікується середня температура повітря 14°, вдень 8° вночі. 2 і 3 жовтня територію накриє дрібний дощ. Так що не забудьте захопити з собою парасольку.

На західній території України протримається денна температура повітря на рівні 14°, а до кінця тижня з 5 і 7 жовтня очікується потепління на кілька градусів, середня температура в ці протримається на 17° тепла.

Середня температура вночі 7° тепла. Дрібний дощ обіцяють 2 жовтня, але не варто засмучуватися, адже в інші дні очікується суха погода, без опадів.

Прогноз погоди в Україні на 30 вересня

Нагадаємо, що в Україні протягом наступного тижня очікуються справжні нічні заморозки, а температура повітря буде тільки знижуватися. Крім того, українські синоптики прогнозують продовження сильних дощів на більшій частині країни.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну прийшов новий циклон і фронти, циклон називається Helena. Він несе холодний атмосферний фронт, тому на вихідних чекаємо на похолодання до +9…+14 градусів і дощі.

Також портал Знай.uа писав, які продукти рекомендується виключити з раціону при застуді.