У неділю, 30 вересня народний депутат Дмитро Ярош святкує свій 47-й день народження. Хоча у нього відсутні військові звання, його з пошаною називають Провідником.

Дмитро Ярош став відомим всій Україні завдяки Революції гідності. Тоді він керував громадським рухом "Правий сектор". Саме вони брали активну участь у протистоянні з силовиками на Майдані.

У 2016-му році Дмитро Ярош пішов з "Правого сектору" та з однодумцями почав будувати Українську добровольчу армію. У Дніпропетровській області навіть був побудований новий навчальний центр з полігоном, куди регулярно їздять хлопці для тренувань.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

У навчальному центрі проводиться бойове злагодження, військово-патріотичне виховання молоді та підготовка молодших командирів для підрозділів УДА.

"Ми військово-політичним рухом, новітня Січ. Напевно, центральна влада дуже обережно до нас ставиться. Ми не будемо розхитувати ситуацію в державі, так як для українського націоналіста одна з головних заповідей - "не нашкодь", як у лікарів. Ми просто боремося за своє", - пояснює Ярош.

Патріот України переконаний, що його співгромадяни повинні реалізовувати ідеї Тараса Шевченка і Степана Бандери. Ярош – захисник і воїн, в якого дві дочки, сина і трьох онуків.

"Я - був, є і буду бандерівцем. Цим пишаюся! Ми, українці, можемо отримати щасливу, багату, сильна держава тільки тоді, коли реалізуємо ідеї Тараса Шевченка і Степана Бандери. Будь-які інші доктрини або псевдоідеї - омана", - переконаний Ярош.

Нагадаємо, попи повідомили про захоплення їх церкви "радикалами Правого сектора". В УПЦ заявили про постраждалих під час конфлікту за храм на Франківщині.

Як повідомляв "Знай. ua", "Правий сектор" створив місця для поцілунків у Путіна під носом, росіяни в паніці.

"Знай. ua" писав, що у Путіна оскандалилися фейком про Яроше. Росіянам згодували чергову порцію нісенітниці.