Днями стали відомі деякі подробиці сімейного життя одіозного прес-секретаря Володимира Путіна Дмитра Пєскова.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Відповідні дані опублікував Telegram-канал "Футляр от виолончели".

Джерело зазначає, що Пєсков заразив власну тещу Раїсу Навку любов'ю до розкішних німецьких лімузинів. Стало відомо, що, повернувшись із відпочинку на Мальдівах, гламурна жінка відвідала маєток зятя на представницькому Mercedes-Benz S 500 4 Мatic Мaybach. Вартість авто оцінюють у 9 млн рублів.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

До слова, Навка-старша відома своїми епатажними заявами. Вона виступає за скасування пенсій, а замість грошей кличе пенсіонерів "радіти життю кожен день".

Також вона няньчить дітей прес-секретаря Володимира Путіна у двох сімейних палацах і вичитує покоївок в шести VIP-апартаментах.

Крім "Майбаха", до її послуг також елітні Mercedes-Benz V- Class, Mercedes-Benz CL- Class, Lexus RX, Mercedes-Benz GL- Class, мотовсюдихід Yamaha і навіть снігохід сan-am. Відпочити від турбот Навка-старша любить у 126-метровій квартирі дочки у США ($ 2 млн). Там жінка віддається йозі у особистому бамбуковому саду і тренує посадку на шпагат у домашньому фітнес-центрі.

Нагадаємо, прес-секретар президент РФ Дмитро Пєсков зробив заяву про "третього підозрюваного" Анатолію Чепігу у справі отруєння Скрипалів.

отруєння Скрипалів
отруєння Скрипалів

Як пишуть російські ЗМІ, Пєсков висловився, що Кремль просто вже заплутався, які з новин правда, а де фейк, адже щодня з'являється тонна нової інформації.

"З'являється безліч новин, ніхто не може розібратися, які помилкові, а які правдиві", - говорить Пєсков.

Прессек президента також додав, що новина нібито ще одним фігурнтом скандальної справи Чепігою є неправдивою. Після перевірок, за словами Пєскова, держнагороди та інформації про нагородження людини з таким іменем у нього немає.

дмитро пєсков
дмитро пєсков


Як писав раніше Знай.ua, прес-аташе президента країни-агресора Росії Дмитро Пєсков відреагував на інформацію про одного з отруювачів Скрипалів полковника Анатолія Чепігу (він же Руслан Бошіров).


Також Знай.ua писав про те, що 14 вересня відбулося позачергове засідання Синоду Московського патріархату, у яке незвично прямолінійно та безпардонно втрутився Кремль.