Прес-секретар президент РФ Дмитро Пєсков зробив заяву про "третього підозрюваного" Анатолію Чепігу у справі отруєння Скрипалів.

Як пишуть російські ЗМІ, Пєсков висловився, що Кремль просто вже заплутався, які з новин правда, а де фейк, адже щодня з'являється тонна нової інформації.

"З'являється безліч новин, ніхто не може розібратися, які помилкові, а які правдиві", - говорить Пєсков.

Розслідування в отруєнні Скрипалів

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Прессек президента також додав, що новина нібито ще одним фігурнтом скандальної справи Чепігою є неправдивою. Після перевірок, за словами Пєскова, держнагороди та інформації про нагородження людини з таким іменем у нього немає. Коментуючи повідомлення про схожіть Чепіги і Боширова, Пєсков сказав, що "на Червоній площі бігають десятки Сталіних і Леніних, і всі вони схожі на оригінал".

За його словами, Кремль не бажає брати участь у мусуванні теми "розслідувань" по Петрову і Боширову.

Представник президента РФ підкреслив, що наразі російські спецслужби намагаються зібрати необхідні матеріалі по справі Скрипалів для наданнядопомоги Лондону у цьому розслідуванні.

Дивіться: Отруєння Скрипалів. Британія висилає російських дипломатів та скасовує візит Лаврова

Нагадаємо, Лондон заявив, що найлижчими днями оголосить імя другого підозрюваного у справі про отруєння Скрипалів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у справі Скрипалів проґавили важливого персонажа. Третій учасник, нібито, допомагав Боширову і Петрову у проведенні злочинної операції.

Також Знай.ua писав про те, що прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков порадив журнадістам з питаннями про Чепігу звертатися в Міноборони.